ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πού χάθηκε ο Πάνος Καμμένος;

Πού χάθηκε ο Πάνος Καμμένος; Κύριο

14:14 - 08 Δεκ 2017
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Για όσους δεν το παρατήτησαν, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαφανιστεί κατά το διήμερο της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Δεν συμμετείχε σε καμία διμερή συνάντηση, ενώ απέστη και από τον αγαπημένο του ρόλο, να υποδέχεται στο αεροδρόμιο τους επίσημους προσκεκλημένους της ελληνικής κυβέρνησης (στην περίπτωση Ερντογάν βέβαια, κάτι τέτοιο θα ήταν ένα κακόγουστο αστείο, καθώς είναι γνωστή η εκτίμηση του Τούρκου Προέδρου για τον υπουργό Αμυνας...).

Είναι προφανές ότι στο κάδρο της επίσκεψης Ερντογάν δεν υπήρχε θέση για τον κ. Καμμένο. Επισήμως, βέβαια υπήρχε δικαιολογία: ο υπουργός Αμυνας παρακολουθούσε την ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Γόρδιος Δεσμός».

Το θέμα όμως είναι πλέον, έπειτα από τα όσα συνέβησαν και τα νέα δεδεομένα που ενδεχομένως θα προκύψουν μετά την παρουσία του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα και την Θράκη, τι στάση θα τηρήσει ο υπουργός Αμυνας.

Η κυβέρνηση δια του Πρωθυπουργού φάνηκε για παράδειγμα να εγκαταλείπει ακόμη και πάγιες ελληνικές θέσεις (π.χ. για την υφαλοκρηπίδα). Τι λέει γι' αυτά ο κ. Καμμένος και πόσο συμβιβάζονται με την εθνικιστική φυσιογνωμία των ΑΝΕΛ;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η σχέση Τσίπρα - Καμένου μπαίνει πλέον σε νέα φάση δοκιμασίας. Υπάρχει και η ανοιχτή υπόθεση των όπλων προς την Σαουδική Αραβία, η οποία λέγεται ότι θα έχει εξέλιξη και με βάση αυτά, δεν θα πρέπει να αποκλείονται εξελίξεις...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.