ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εγειρε και αποκοιμήθηκε μέσα στη Βουλή!

Εγειρε και αποκοιμήθηκε μέσα στη Βουλή! Κύριο

15:29 - 15 Δεκ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν όπου οι κοιμισμένοι βουλευτές στα έδρανα του κοινοβουλίου ήταν ένα θέαμα που θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογήσει. Ήταν εκείνες οι πολύωρες μεταμεσονύχτιες συνεδριάσεις επί προεδρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι οποίες ομολογουμένως έθεταν σε δοκιμασία τις αντοχές όλων.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν και βουλευτές οι οποίοι προσέρχονται σε κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις για να κοιμηθούν.

Όπως ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, γνωστός ως «ο βουλευτής με την Porsche», που πήρε έναν καλόν υπνάκο του στα έδρανα της αίθουσας «Αθανάσιος Τσαλδάρης». αδιαφορώντας για ό,τι συνέβαινε γύρω του.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr είναι από την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής επί του νομοσχεδίου για την ίδρυση ενεργειακών κοινοτήτων. Η επιτροπή του υπουργείου Ανάπτυξης της Βουλής παρόντος του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργου Σταθάκη και εισηγητών όλων των πολιτικών κομμάτων, συζήτησαν με τους αρμόδιους φορείς, ΡΑΕ, Greenpace, Δήμους, Περιφέρειες, ΔΕΗ, Φωτοβολταϊκά κ.ά. τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου.

Όλα αυτά ποσώς ενδιέφεραν τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος φαινόταν ξενυχτισμένος, κατάκοπος και βαριεστημένος. 

Ετσι όταν ξεκίνησε η συζήτηση, αποσύρθηκε στην «γαλαρία», πιστεύοντας ότι θα περνούσε απαρατήρητος, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου και… αποκοιμήθηκε. 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:38 - 15 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.