ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Αποτυχημένος» Βενιζέλος για «επιτυχημένο» Τσακαλώτο: «Γλείφει εκεί πού έφτυνε»

«Αποτυχημένος» Βενιζέλος για «επιτυχημένο» Τσακαλώτο: «Γλείφει εκεί πού έφτυνε» Κύριο

15:33 - 22 Δεκ 2017
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Προσφάτως ο Ευκλ. Τσακαλώτος κατηγόρησε τον Βαγγέλη Βενιζέλο ως αποτυχημένο, από το βήμα της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών του απάντησε αμέσως και τον κάλεσε να «ξεκαβαλικέψει».

Λίγες ημέρες αργότερα, το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτήρισε «αποτυχημένο» και τον Γιάννη Στουρνάρα, επειδή είπε ότι θα είναι καλή ιδέα ένα προληπτικό πρόγραμμα στήριξης, ως εχέγγυο εν όψει της εξόδου στις αγορές.
Είναι φανερό ότι η φαντασία λείπει, και πολύ γλαφυρά σχολίασε τις επιθέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Βαγγέλη Βενιζέλος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
«Είναι ενθαρρυντικό και τίποτα δεν υποτιμώ και εμείς αγωνιζόμαστε η Ελλάδα να είναι μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα και να εφαρμοστεί η πολιτική μας, την οποία αμφισβήτησαν και καταράστηκαν πάρα πολύ, αλλά μετά την αγάπησαν και την εμφανίζουν ως δική τους και τώρα μας κατηγορούν ότι εμείς είμαστε αποτυχημένοι», είπε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε:
«Βλέπετε, ο κ. Τσακαλώτος είπε σε εμένα, 'μα γιατί είσαστε αποτυχημένος' και οι κύκλοι του Μαξίμου λένε στον κ. Στουρνάρα, 'γιατί είσαστε αποτυχημένος' και αυτοί είναι οι επιτυχημένοι. Επειδή είπαν ψέματα, επειδή παρέσυραν την κοινωνία σε έναν αδιέξοδο τρόπο σκέψης, επειδή έκαναν λαθρεμπόριο ελπίδων και προσδοκιών, είναι επιτυχημένοι, επειδή γλείφουν εκεί που έφτυναν».
Τελευταία τροποποίηση στις 15:38 - 22 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.