ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυρίτσης: Κακώς έχει γίνει εθνικό θέμα η ονομασία της ΠΓΔΜ

Κυρίτσης: Κακώς έχει γίνει εθνικό θέμα η ονομασία της ΠΓΔΜ Κύριο

12:44 - 29 Δεκ 2017
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Προσπαθώντας να υποβαθμίσει τους κινδύνους που κρύβονται για την κυβέρνηση πίσω από την συζήτηση που έχει ανοίξει για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, με δεδομένη την πάγια θέση του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου, ο Γιώργος Κυρίτσης εκτίμησε ότι κακώς έχει αναχθεί σε εθνικό το συγκεκριμένο θέμα.

Ήταν θέμα χρόνου να ανακύψει σοβαρή διαφωνία στους κόλπους της συγκυβέρνησης για εθνικό θέμα, ωστόσο μιλώντας στον Σκάι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να υποβαθμίσει το μέγεθος της απόστασης που χωρίζει τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, λέγοντας για τη στάση των ΑΝΕΛ ότι «θα ήταν ευκταίο να υπάρχει κοινή γραμμή», αλλά «σε όλα τα κόμματα θα βρείτε ανθρώπους να λένε το Α ή το Β».

Επιχειρώντας να αποσείσει το βάρος από την κυβερνητική πλειοψηφία, ο κ. Κυρίτσης στράφηκε στη ΝΔ: «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας» είπε, κατηγορώντας για «πολιτικό αμοραλισμό» την Ντόρα Μπακογιάννη που δήλωσε χθες ότι ακόμη και αν συμφωνεί η αξιωματική αντιπολίτευση με την πρόταση της κυβέρνησης, αν διαφωνήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος, θα την καταψηφίσουν, καθώς η Νέα Δημοκρατία δεν θα καλύψει με την ψήφο της τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «πολιτικά παιχνίδια για εσωτερικό όφελος».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:02 - 29 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.