ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άλλη μία τετραετία ονειρεύεται ο Παπαδημούλης…

Άλλη μία τετραετία ονειρεύεται ο Παπαδημούλης… Κύριο

15:12 - 15 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα tweet και οι δηλώσεις του Δ. Παπαδημούλη συγκαταλέγονται στα χαριτωμένα και cult στοιχεία της περιόδου που διανύουμε, καθώς ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να ζει σε ένα δικό του παράλληλο σύμπαν.

 

Σε μία νέα του παρέμβαση, με συνέντευξη στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, ο κ. Παπαδημούλης μας ενημερώνει λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι για άλλα τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση. Μετά μάλιστα και το 2019 που, όπως λέει θα γίνουν οι εκλογές.

«Τίποτα δεν είναι κλειδωμένο στον αυτόματο πιλότο. Δεν χωρούν αυταρέσκεια και επανάπαυση. Το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα και, φυσικά, για την ελληνική κυβέρνηση είναι να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια για ισχυρότερη ανάπτυξη και ταχύτερη μείωση της ανεργίας, να εξορθολογήσει τη φορολογία και να ενισχύσει βήμα βήμα το κοινωνικό κράτος, να προχωρήσει στη συγκρότηση και την εφαρμογή ενός ελληνικού πολυετούς αναπτυξιακού σχεδίου για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα, στηριγμένου σε σταθερό έδαφος, με υγιή δημόσια οικονομικά. Με αυτό τον σχεδιασμό και τη συνεπή, αποτελεσματική υλοποίησή του εκτιμώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να πετύχει μια ακόμη τετραετία με κυβέρνηση Τσίπρα», αναφέρει ο ευρωβουλευτής.

Λέει δε και ότι «η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, σχέδιο και χρόνο για να μπει η ανάκαμψη σε μακροχρόνια και σταθερή τροχιά», σημειώνοντας ότι αυτό «σημαίνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας».

Πώς θα γίνουν όλα αυτά τα ωραία, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει. Αν τα πιστεύει και ο ίδιος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.