ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με το «αζημίωτο» οι έπαινοι για την Δούρου...

Με το «αζημίωτο» οι έπαινοι για την Δούρου... Κύριο

19:37 - 16 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με το «αζημίωτο» παρείχε την στήριξή της στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου γνωστή ιστοσελίδα, η ιδιοκτήτρια της οποίας είχε λάβει από την περιφέρεια 20.000 ευρώ αμοιβή για την παροχή υπηρεσιών προβολής και επικοινωνίας.

 

Η συγκεκριμένη σύμβουλος επικοινωνίας αναρτούσε στην ιστοσελίδα thefaq.gr εγκωμιαστικά σχόλια και διθυράμβους για την Ρένα Δούρου, ενώ «τα έδωσε όλα» κατά την περίοδο που ακολούθησε τις πλημμύρες της Μάνδρας με τους 23 νεκρούς.

Σε πολλά από τα «ρεπορτάζ» και τις απόψεις που δημοσιεύονταν δέσποζαν κραυγαλέοι τίτλοι, που ακόμη και η ίδια η περιφερειάρχης μπορεί και να απέφευγε. Για παράδειγμα: «Πόρισμα-κόλαφος για τις πλημμύρες στην Μάνδρα, δικαιώνει πλήρως τη στάση της Ρένας Δούρου και καταρρίπτει την σπέκουλα της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ!», ή «Άλλο… ρέμα και άλλο “ρεύμα” κατά της Δούρου, κύριοι των ΜΜΕ και του ΠΑΣΟΚ!»

Επίσης: «Ακόμα και οι “εμπειρογνώμονες” της Ν.Δ. αδειάζουν τους σπεκουλαδόρους και τους “νοσταλγούς”!», «Δεν ανακαλύψαμε τη Δυτική Αττική στις 15 Νοεμβρίου…!». «Μέτρα – “μαμούθ” 292 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Αττική, εξήγγειλε η Ρένα Δούρου!».

Είναι άλλη μία απόδειξη του ηθικού πλεονακτήματος…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.