ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το... φθηνό γαλλικό ρολόι του Μακρόν- Γιατί ξεφορτώθηκε το πολύτιμο Tank de Cartier;

Το... φθηνό γαλλικό ρολόι του Μακρόν- Γιατί ξεφορτώθηκε το πολύτιμο Tank de Cartier; Κύριο

17:50 - 23 Ιαν 2018
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Απ' όταν ο Εμανουέλ Μακρόν έγινε πρόεδρος, προσπαθεί να ξεφύγει από το προφίλ του «προέδρου των πλουσίων». Έτσι, το πανάκριβο και συλλεκτικό ρολόι χειρός Tank de Cartier, ήταν από τα πρώτα πράγματα που ξεφορτώθηκε!

Από το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα όμως, ο Γάλλος Πρόεδρος πέρασε σε άλλο επίπεδο! Ο κ. Μακρόν επέλεξε να φορά σχεδόν καθημερινά ένα φθηνό ρολόι, μάρκας LMM-01 και μάλιστα το μηχανικό του μοντέλο, το οποίο λειτουργεί δίχως μπαταρία και απαιτεί καθημερινό κούρδισμα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Εμανουέλ Μακρόν, στην προσπάθειά του να επανεκκινήσει τη γαλλική οικονομία, επιλέγει μόνο γαλλικά προϊόντα και οι εποχές που ως υπουργός Οικονομικών κυκλοφορούσε με πανάκριβα κοστούμια και με το πολύτιμο Tank de Cartier στο αριστερό του χέρι, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

makron merci2

Να σημειωθεί πως ο δημιουργός του νέου «έρωτα»... χειρός του κ. Μακρόν, Arthur Cherbi, θεωρεί μεγάλη τιμή το ότι ο Γάλλος πρόεδρος το εμπιστεύεται, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μόλις πριν 4 μήνες λάνσαρε τη συλλογή. 

Για την ιστορία, το μοντέλο βασίζεται σε ρολόγια του 1940, έχει μικρή διάμετρο, ονομάζεται Merci και κοστίζει μόνο 399 ευρώ.

makron merci

 

Τελευταία τροποποίηση στις 18:11 - 23 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.