ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο μαρτυριάρης Παπαδημούλης «έδωσε» την Καϊλή

Ο μαρτυριάρης Παπαδημούλης «έδωσε» την Καϊλή Κύριο

15:15 - 24 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με πρόφαση να ενημερώσει συναδέλφους του στο ευρωκοινοβούλιο για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης έστειλε ένα email στο οποίο υιοθετεί την εκτίμηση της αστυνομίας για τον όγκο του πλήθους και μιλάει για 90.000 συμμετέχοντες.

 



Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει στο ενημερωτικό του σημείωμα τις πέντε προτάσεις  Νίμιτς: Βόρεια Μακεδονία, Νέα Μακεδονία, Άνω Μακεδονία, Βαρδάρη Μακεδονία, Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια), ενώ λέει και ότι πρόκειται για «ένα ιστορικό παράθυρο ευκαιρίας».

Από εκεί και μετά αρχίζει το κάρφωμα και η πολιτική σπέκουλα. Όπως λέει ο ευρωβουλευτής, στο συλλαλητήριο συμμετείχαν βουλευτές του νεοφιλελεύθερου, συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, των ακροδεξιών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων και δύο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

 

Και κάνει και μια ονομαστική αναφορά στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, την οποία επίσης συνοδεύει με φωτογραφία!

 

papadim

 

 

Δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία ο κ. Παπαδημούλης χαρακτηρίζει ηγέτη ενός μικρού κόμματος, ενώ για την την κυρία Καϊλή επιφυλάσσεται μία ακόμη επίθεση με την επισήμανση της αντίδρασης στελέχους της ΔΗΜΑΡ (του Δ. Χατζησωκράτη) για την παρουσία της στο συλλαλητήριο.  

Τελευταία τροποποίηση στις 15:28 - 24 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.