ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Λεβεντιές», εκλογές και... «κάτι βλάκες του υπουργείου Εξωτερικών»

«Λεβεντιές», εκλογές και... «κάτι βλάκες του υπουργείου Εξωτερικών» Κύριο

13:16 - 30 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και πολλοί προκάτοχοί του και συνάδελφοί του ανά τον κόσμο, ακολουθούν συχνά την γνωστή τακτική: αν δεν θέλουν να πουν κάτι οι ίδιοι το λένε σε δήθεν ή και ουσιαστικούς συνομιλητές τους, προκειμένου να διαρρεύσει και να δημιουργηθεί κλίμα.

Ποιος δεν θυμάται τον Καραμανλή που «είχε κουραστεί», ας πούμε…

 

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι μάλλον βάσιμη η υποψία ότι το ίδιο κάνει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας, με «αγγελιοφόρο» τον Βασίλη Λεβέντη.

Αυτός είπε το Σάββατο ότι έγινε συζήτηση με τον Πρωθυπουργό για τις εκλογές και το επανέλαβε την Τρίτη το πρωί.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 και αναφερόμενος στην συνάντηση του Μεγάρου Μαξίμου είπε: «αυτό που τον ρώτησα τον Τσίπρα είναι, γιατί πήγες και έδωσες το όνομα Μακεδονία. Και αυτός μου είπε, ότι ο Καραμανλής το έδωσε. Έπρεπε να πει αφήστε τι έγινε το 2008 και να πάμε να συνεχίσουμε από μηδενική βάση».

Ως προς τις εκλογές δε, είπε τα εξής: «Όταν έφευγα του είπα να σε ρωτήσω κάτι, γιατί είμαστε ένα κόμμα νέο και πρέπει να ξέρουμε νωρίτερα. Μου λέει, άκου Βασιλάκη μου. Η προοπτική μου είναι για Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Με τούτο το θέμα, το Σκοπιανό, μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή».

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με τον κ. Τσίπρα συζήτησαν και το θέμα για τις διαρροές του υπουργείου Εξωτερικών για την Εκκλησία και την Χρυσή Αυγή. «Τους κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών που είπαν την Εκκλησία Χρυσή Αυγή, όταν τον ρώτησα ποιος το έκανε, μου είπε “κάτι βλάκες του υπουργείου Εξωτερικών”».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.