ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας έπιασε το φτυάρι...

Ο Τσίπρας έπιασε το φτυάρι... Κύριο

16:06 - 30 Ιαν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η διαπραγμάτευση είναι το χόμπι του, δεν λέει ψέματα, όπως μας ενημερώνει η σύντροφός του, κάνει όλα τα δίκαια πράξη, περπατάει δύο ώρες στο χιόνι, τώρα ήλθε η ώρα να πιάσει και το… φτυάρι!

 

Αυτός έκανε ο Πρωθυπουργός το πρωί της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, όπου από κοινού με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρεβέν Ρίβλιν έσκαψαν και φύτεψαν από μία ελιά στον χώρο όπου θα ανεγερθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

 

notopoulou

 

Ο κ. Τσίπρας, παρουσία σχεδόν όλων των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της πόλης (δεν έλειπε φυσικά η διευθύντρια του υπερδραστήριου γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου), μίλησε για «ένα χρέος τιμής απέναντι σε όλους όσοι εξοντώθηκαν από τους ναζιστές» και ένα «σημαντικό όπλο στη μάχη κατά της λήθης».  

 

 

Και βέβαια, δεν παρέλειψε να πει, ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, αν δεν είχαν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες και παρεμβάσεις του ιδίου, το έργο δεν θα είχε προχωρήσει. «Δεν πίστευαν ότι θα κινούσαμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες γρήγορα. Εκδώσαμε, όμως, το Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τη χρήση γης και τους όρους δόμησης, οι οικοδομικές εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι ώστε να ολοκληρωθούν το 2020», είπε ο κ. Τσίπρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.