ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το… teaser του νέου κόμματος (των ανυπάκουων) του Βαρουφάκη

Το… teaser του νέου κόμματος (των ανυπάκουων) του Βαρουφάκη Κύριο

08:44 - 13 Φεβ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Με ένα teaser video ο Γιάνης Βαρουφάκης συνεχίζει την προώθηση του νέου κόμματός του, το οποίο, όπως είχε ανακοινώσει προ ημερών, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 26 Μαρτίου.

 «Ιδρύουμε το νέο κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα. Το κόμμα των υπεύθυνα ανυκάπουων, των ελλήνων ευρωπαϊστών. Θα συμμετάσχεις;», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο site του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Η σχετική ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει ακόμα:

 «Το 2015, για πέντε μήνες, η Ευρώπη όλη μύρισε Ελληνική Άνοιξη. Η σιδηρόφρακτη ευρωπαϊκή και ελληνική ολιγαρχία όμως, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν πραξικοπηματικά. Δυστυχώς, η ηγεσία απεδείχθη ανεπαρκής. Η πλειοψηφία των ελλήνων λοιδωρήθηκε επειδή τόλμησε να τους πει «Όχι». Η χρεοδουλοπαροικία της χώρας βάθυνε. Ο χειμώνας του εθνικισμού, του Brexit, της απολυταρχίας, της ξενοφοβίας, της παράλυσης σκέπασε την Ευρώπη.

Κι όμως, το πνεύμα της Ελληνικής Άνοιξης ζει. Το διατήρησε ζωντανό το DiEM25 μεταλαμπαδεύοντάς το σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τώρα, στις 26 Μαρτίου, επιστρέφει στην χώρα που το γέννησε ιδρύοντας το κόμμα των υπεύθυνα και ρεαλιστικά ανυπάκουων πολιτών.

Η ελπίδα, η αξιοπρέπεια, ο ορθολογισμός και η εποικοδομητική ανυπακοή ξαναριζώνουν στην Ελλάδα.

Το νέο κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα ιδρύεται στις 26 Μαρτίου. Ανήκει σε όλους μας, σε όλους τους ριζοσπάστες ευρωπαϊστές πατριώτες δημοκράτες.

Και έχει ανάγκη την συμμετοχή, την ενίσχυση και την ενεργοποίηση όλων μας!

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.