ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Και τι απέγινε ο ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ;

Και τι απέγινε ο ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ; Κύριο

14:31 - 08 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Από τη μία υπάρχει μία διαπίστωση: ό,τι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θεωρεί μείζον και σημαντικό, είναι μάλλον αυτό που της δημιουργεί πρόβλημα και θα ήθελε πολύ να ξεχάσει.

 Από την άλλη όμως, υπάρχει και η απροκάλυπτη προσβολή. Των ακροατών, των πολιτών και της νοημοσύνης εν γένει.

 

Ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου έχει αυτήν την στιγμή σχεδόν απολέσει κυριαρχία στην περιοχή των Ιμίων (πηγαίνουν άραγε εκεί ελληνικά πολεμικά πλοία;) και έχει και δύοι έλληνες στρατιώτες αιχμαλώτους στην Τουρκία, ο Ν. Φίλης είπε πομποδώς την Πέμπτη (ΣΚΑΪ): «Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον... Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;».

 

Εκανε δε και μάθημα στα ΜΜΕ, λέγοντας: «Είναι λάθος ζητήματα τόσο λεπτά όσο των διμερών σχέσεων με την Τουρκία, να αποτελούν ένα αντικείμενο μιας παραπλανητικής ενημέρωσης των ελλήνων πολιτών… Βοηθά την Τουρκία να καθιστούμε ως κεντρικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης την υπόθεση της ταλαιπωρίας των στελεχών του στρατού».

 

Και ο ανθρωπισμός τι απέγινε; Φαίνεται πως είναι γενική έννοια προς θεωρητική χρήση και μόνο. Οταν μιλάμε για συγκεκριμένες περιπτώσεις, υπάρχει ένα προβληματάκι... Πώς να ξεχάσουμε όμως ότι ο κ. Φίλης έτρεχε σε διαδηλώσεις και εκδηλώσεις συμπαράστασης για την Ηριάννα; Ήταν αυτό μείζον;

Τελευταία τροποποίηση στις 14:46 - 08 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.