ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αδωνις μετέδωσε Ζωή live στο Facebook!

Ο Αδωνις μετέδωσε Ζωή live στο Facebook! Κύριο

15:11 - 09 Μαρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Συμβαίνουν και αυτά: αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μετέδωσε ζωντανά στο facebook ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία παρακολουθούσε, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη αλλά και διευρύνοντας το ακροατήριο της πρώην προέδρου της Βουλής.

 Η ομιλία της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έγινε στο πλαίσιο του μοντέλου της Βουλής των Εφήβων στην Παλαιά Βουλή, όπου ομιλητής ήταν και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε πάντως «αίσχος» την σημερινή κοινοβουλευτική δημοκρατία και συμπλήρωσε ότι «η Βουλή λειτουργεί ως επικυρωτήριο των εντολών των δανειστών και αυτό συμβαίνει με την σφραγίδα μιας κυβέρνησης που εκλέχτηκε εκμεταλλευόμενη τα πρόσημα της αριστεράς». 

Μετά την μετάδοση ο κ. Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook μέσω της οποίας εξήγησε την πρωτοβουλία του:

- Ο πρώτος, διότι όσα λέει τα έλεγε όλα ο Τσίπρας έως το πρώτο εξάμηνο του 2015. Όσοι σπεύδουν τώρα από τον Σύριζα να την λένε τρελή και ακραία απλώς φτύνουν τα μούτρα τους. 

- Ο δεύτερος, διότι τουλάχιστον αυτή όσα λέει τα πιστεύει! Έχω βαρεθεί τους υποκριτές του Σύριζα που για λίγους μετακλητούς και μια αποζημίωση ξέχασαν όσα έλεγαν μία ζωή. Τουλάχιστον αυτή τα πιστεύει όσο τρελά και να είναι! 

 

adoniszoe

Τελευταία τροποποίηση στις 15:15 - 09 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.