ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Παρέλαση» πολιτικών όλων των αποχρώσεων στα εγκαίνια της Παπαστράτος

«Παρέλαση» πολιτικών όλων των αποχρώσεων στα εγκαίνια της Παπαστράτος Κύριο

09:25 - 22 Μαρ 2018
panayiotis

Από panayiotis

Οι συντάκτες του οικονομικού και ευρύτερου επιχειρηματικού ρεπορτάζ, είχαν να το λένε χθες, καθώς δεν έχουν ξαναδεί -στα χρονικά- τόσους πολλούς πολιτικούς σε (ιδιωτική) επιχειρηματική εκδήλωση.

Ο λόγος για τα εγκαίνια του εργοστασίου της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο, που πλέον σταματά την παραγωγή συμβατικών τσιγάρων, έχοντας μετατραπεί σ’ ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο που θα παράγει – για την παγκόσμια αγορά – το IQOS.

Στα χθεσινά εγκαίνια λοιπόν, που έγιναν με πάσα επισημότητα, εκτός από την εκκλησιαστική ηγεσία, το παρόν έδωσε πλήθος πολιτικών, αλλά και νυν ή πρώην βουλευτών, σχεδόν όλων των παρατάξεων.

Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ. Τζανακόπουλο, την υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη, την υφυπ. Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου, τον προκάτοχο της Τ. Αλεξιάδη, τον τέως υπουργό Θ. Δρίτσα, τον Ν. Ξυδάκη και πολλοί άλλοι βουλευτές και απλά στελέχη.

Από τη Ν.Δ. εμφατική ήταν η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκης, η κα Ντ. Μπακογιάννη, ο υπεύθυνος άμυνας του κόμματος Β. Κικίλιας και πλήθος νυν και πρώην βουλευτές.

Επίσης παραβρέθηκαν η κα Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρώην υπουργός Γ. Μανιάτης, ο Γ. Μαυρωτάς και πολλοί άλλοι.

Εν κατακλείδι, ίσως είναι θετικό σημάδι το γεγονός ότι οι πολιτικοί καταλαβαίνουν πλέον ότι μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις θα «γυρίσει» η χώρα, οπότε ίσως και αυτή η… παρέλαση, να έχει κάποια ενδιαφέρουσα σημειολογία για το μέλλον…

Στιγμιότυπο από εκδήλωση 1

Τελευταία τροποποίηση στις 10:37 - 22 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.