ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η κυβέρνηση στα γήπεδα αναστενάζει: το ποδοσφαιρικό ναρκοπέδιο του Μαξίμου

Η κυβέρνηση στα γήπεδα αναστενάζει: το ποδοσφαιρικό ναρκοπέδιο του Μαξίμου Κύριο

12:56 - 12 Απρ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα σε όλα τα άλλα μέτωπα που έχει ανοίξει η κυβέρνηση χωρίς να φαίνεται ικανή να τα διαχειριστεί, αυτό του ποδοσφαίρου ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας και να μεταβληθεί σε άλλο ένα ναρκοπέδιο.

 

Το πρόβλημα για το Μαξίμου μοιάζει ανυπέρβλητο. Στην Θεσσαλονίκη το περιβάλλον είναι μάλλον εκρηκτικό έπειτα από την τιμωρία του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη και την διάψευση των προσδοκιών για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον Πειραιά επίσης, λόγω και του πολέμου που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση προς τον Μαρινάκη.

Το νέο μεγάλο  πρόβλημα ονομάζεται τώρα Παναθηναϊκός. Η ομάδα απειλείται πλέον σοβαρά με υποβιβασμό καθώς τα σχέδια σωτηρίας του αποδεικνύονται ατελέσφορα και ο Σαββίδης ετοιμάζεται να τραβήξει την πρίζα. Πώς; Μέσω της άρνησης του ΠΑΟΚ και των συμμάχων του στην Σούπερ Λιγκ να ψηφίσουν υπέρ της κατάργησης του υποβιβασμού των ομάδων λόγω χρεών, κάτι με το οποίο συμφωνούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – για προφανείς λόγους, ώστε να υπάρχει στοιχειώδες αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου είχε ασκήσει πιέσεις στον Σαββίδη ώστε να συμβάλλει εμμέσως στην σωτηρία του Παναθηναϊκού. Όμως ο Ιβάν δεν πτοήθηκε. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Πρωθυπουργός είναι και Παναθηναϊκός…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.