ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όπου γάμος και χαρά, ο… ΣΥΡΙΖΑ πρώτος

Όπου γάμος και χαρά, ο… ΣΥΡΙΖΑ πρώτος Κύριο

13:41 - 07 Μαϊ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εστω και με κάποιες ώρες καθυστέρηση ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την κατάκτηση του Cahmpions League από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

 

Σε αυτό αναφέρεται: «Η κατάκτηση του Champions League από την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. 50 χρόνια μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το 1968 το Κύπελλο Κυπελλούχων, η ομάδα στέφθηκε ξανά με ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο επικρατώντας της Μονακό στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας έτσι στους τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους.
Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού κυπέλλου, το οποίο γέμισε με χαρά όλους τους Έλληνες φιλάθλους».


Φαίνεται ότι για τα ευχάριστα και τον χαβαλέ είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ. «Όπου γαμος και χαρά, …», που λέει και η παροιμία και πάντως είναι γνωστά τα φιλοΑΕΚτζίδικα αισθήματα κορυφαίων στελεχών όπως ο Αλ. Φλαμπουράρης (στην φωτογραφία με τον αφεντικό της ΠΑΕ, Δ, Μελισσανίδη).

 

Για  τα άλλα, τα θλιβερά και τα δυσάρεστα, όπως η επέτειος του θανάτου των τριών ανθρώπων στην Marfin, προτιμούν να ξεχνούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.