ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ALERT: «Μια Νεοναζί στο Προεδρικό»!

ALERT: «Μια Νεοναζί στο Προεδρικό»! Κύριο

11:47 - 17 Μαϊ 2018
panayiotis

Από panayiotis

Σε πλήρη ετοιμότητα, για να εκδηλώσουν την δυσαρέσκεια τους βρίσκεται ολόκληρος ο Σύριζα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Μαρία Γιαννακάκη, μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι η πρόεδρος της Εσθονίας Κέρστι Καλιουλάιντ, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ολόκληρος ο Σύριζα και η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν πίσω ούτε λέξη, απ’ όσα είχαν υποστηρίξει στις 20 Αυγούστου 2017, για τους νεοναζί Εσθονούς.

Ολόκληρος ο Σύριζα «φρεσκάρει» εκείνη την επίσημη ανακοίνωση που είχε εκδώσει τότε, προς συμπαράσταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή, που είχε αρνηθεί τότε να παρευρεθεί στην Σύνοδο των υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ, που είχε διοργανωθεί από την Εσθονική Προεδρία, επικαλούμενος το φιλοναζιστικό ποιόν άπασων των Εσθονών.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη, που είχε τότε χαρακτηρίσει συλλήβδην τους Εσθονούς ως Νεοναζί.

Καθόσον δεν είναι λίγο, να ετοιμάζεται να μπουκάρει στο Προεδρικό Μέγαρο, η επικεφαλής της Νεοναζιστικής Εσθονίας.

Νίκος Ρούσσης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.