ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αν ο Ζάεφ είναι Ζάετς, την πατήσαμε…

Αν ο Ζάεφ είναι Ζάετς, την πατήσαμε… Κύριο

15:18 - 18 Μαϊ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Βέλιμιρ Ζάετς είναι μία από τις μεγάλες μορφές του γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου. Κροάτης στην καταγωγή, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους κεντρικούς και διακρίθηκε για τις επινοήσεις του και το στιλ του παιχνιδιού του.

 

Επαιξε στον Παναθηναϊκό στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και συνέβαλε καθοριστικά στην πορεία του έως τα ημιτελικά του κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1985, όταν αποκλείστηκε από την Λίβερπουλ.

 

 

 

Ο Ζόραν Ζάεφ είναι ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων. Συναντιέται συχνά πυκνά με τον Αλέξη Τσίπρα και λέγεται ότι βρίσκονται κοντά σε μία συμφωνία επίλυσης του ζητήματος των Σκοπίων.

zajec

 

Φαίνεται ότι κάποιος στην ΕΡΤ είτε είναι τόσο φανατικός Παναθηναϊκός, είτε είχε ξενυχτίσει και αυτός, όπως και ο Πρωθυπουργός και δεν ήταν όσο συγκεντρωμένος απαιτούσε η περίσταση…

 

Ετσι, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο Ζόραν Ζάεφ βαφτίστηκε Ζάετς στο σούπερ που συνόδευε την συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα.

 Μικρό το κακό, θα πει κάποιος, με όλα αυτά  που γίνονται εκεί μέσα. Και αν αποδεχθεί ότι ο Ζάεφ είναι … Ζάετς της διπλωματίας, δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.