ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αδωνης καθημερινά σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook

Ο Αδωνης καθημερινά σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook Κύριο

12:35 - 05 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ως γνωστόν ο Αδωνης Γεωργιάδης εδώ και μερικούς μήνες έχει διακόψει τις τηλεοπτικές του εκπομπές, καθώς κρίθηκε ότι υπάρχει ένα κάποιο ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ.

 

Όμως ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι είναι ασυγκράτητος και δεν θα μπορούσε να μείνει με τίποτε μακριά από το κοινό του.

Ετσι, εκμεταλλευόμενος και αυτός τα κοινωνικά δίκτυα, από την προηγούμενη Δευτέρα έχει εγκαινιάσει ζωντανές εμφανίσεις μέσω της σελίδας του στο facebook, κάθε ημέρα στις 5 το απόγευμα.

Όπως ενημέρωσε από το ίδιο ηλεκτρονικό βήμα και από το twitter: «Από την ημέρα που σταμάτησα τις εκπομπές μου κάθε απόγευμα, χάσαμε την ευκαιρία να αναλύουμε σε πρώτο χρόνο την επικαιρότητα. Λοιπόν θα δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, από αυτή την Δευτέρα 04/06 και κάθε μέρα στις 17:00 ζωντανά από την σελίδα μου στο FB. Πείτε το και σε άλλους»

Επειτα από την… πρεμιέρα της Δευτέρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φάνηκε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την απήχηση που είχε: «Παρά τα τεχνικά προβλήματα με το σήμα (αύριο καλύτερα) 53.000 άνθρωποι είδαν το πρώτο μας live on Facebook. Είχαμε 2,5 χιλιάδες likes και 780 σχόλια. Νομίζω τέλεια για πρώτη μέρα. Συνεχίζουμε λοιπόν αύριο ακόμη πιο δυνατά πάλι στις 17:00 στην σελίδα μου», έγραψε ανανεώνοντας το ραντεβού με το κοινό του.

Αυτά βέβαια δεν τον εμποδίζουν να κάνει και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις του (την Τρίτη πχ., έως και το μεσημέρι είχε μιλήσει ήδη σε δυο-τρία ραδιόφωνα)…

Τώρα, για το πόσο ικανοποιημένος μπορεί να αισθάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την μιντιακή επέλαση του Αδωνη, δεν θα βάζαμε το χέρι μας στην φωτιά…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.