ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πασχίζει να μην διασπαστεί το ΚΙΝΑΛ, θα τα καταφέρει όμως;

Πασχίζει να μην διασπαστεί το ΚΙΝΑΛ, θα τα καταφέρει όμως; Κύριο

12:36 - 13 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όπως έχει ήδη λεχθεί, ο Αλέξης Τσίπρας θα εκμεταλλευτεί με κάθε δυνατόν τρόπο το Σκοπιανό ζήτημα, προκειμένου να εξυπηρετήσει αποκλειστικά μικροκομματικές σκοπιμότητες και να προκαλέσει αναστάτωση στους λοιπούς πολιτικούς χώρους.

 

Κάποιοι σε αυτούς τους πολιτικούς χώρους είτε επιμένουν να μην το αντιλαμβάνονται, είτε έχουν κάνει τις επιλογές τους και λοξοκοιτούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας και ελπίζοντας ποιος ξέρει τι.

 

Σε αυτούς φυσικά και δεν συγκαταλέγεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος όμως με αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής.

 

«Πασχίζουμε να μην διασπαστούμε. Συνεπώς δεν θέλω να εξηγήσω την στάση των συναδέρφων μου και των συντρόφων μου. Αυτή η προσπάθειά μας να μείνουμε ενωμένοι και να μην προσβάλουμε όλους εκείνους που ήρθαν και ψήφισαν. Έχουμε δώσει τον λόγο μας, να είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι ώρα τώρα να μπω σε αυτόν ο διάλογο», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο Θέμα FM.

 

Ως προς την ουσία και το περιεχόμενο της συμφωνίας, είπε: «περιμένουμε να μας δοθεί το πραγματικό κείμενο της συμφωνίας. Αν δεν το δούμε, δεν έχουμε υποχρέωση να πούμε την γνώμη μας. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό για αυτά που λέει»…

 

Για να δούμε... θα τα καταφέρει να μην διασπαστεί το Κίνημα;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.