ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποχαιρέτησε και ο Ψαριανός. Eν αναμονή του επόμενου...

Αποχαιρέτησε και ο Ψαριανός. Eν αναμονή του επόμενου... Κύριο

05:34 - 20 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν, στο Ποτάμι καταγράφεται μεγάλη τρικυμία και έτσι σιγά σιγά, γίνεται πραγματικότητα αυτό που είχε προαναγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ: η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού.

 

Με μία διαφορά: ότι η αναδιάταξη δεν φαίνεται να προχωρεί προς την κατεύθυνση που ονειρεύονταν στο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου.

Υπάρχουν βεβαίως πολιτικά στελέχη που έχουν συνταχθεί με τον Τσίπρα, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και λίγοι άλλοι, όμως κατά τα λοιπά, οι περισσότεροι μάλλον τρέχουν μακριά από την «προοδευτική Αριστερά», έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

 

Η τελευταία ανοιχτή προαναγγελία ήταν αυτή του Γρηγόρη Ψαριανού. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι σε λίγο θα είναι και πρώην βουλευτής του Ποταμιού, καθώς ήδη έχει χαιρετήσει μέσω twitter.

 

Σε μία μάλλον ξεκάθαρη ανάρτηση ο Ψαριανός ανέφερε: «Λοιπον, παραμυθακια τελος... ...μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!».

 

Υπάρχει το κλισέ που λέει ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Είναι πιθανό στο Ποτάμι να μην ασχοληθεί κανείς ούτε καν με αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:03 - 19 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.