ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θα κρίνουν τα sex toys τις εκλογές στην Τουρκία;

Θα κρίνουν τα sex toys τις εκλογές στην Τουρκία; Κύριο

14:08 - 20 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εξαιρετικά πικάντικη και… σέξι γίνεται η πολιτική σύγκρουση στην Τουρκία, λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

 

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μουχαρέμ Ιντσέ έχουν αποδυθεί τις τελευταίες ημέρες σε μία αντιπαράθεση με σεξουαλικά υπονοούμενα και ανταλλάσσουν αιχμές μάλλον ασυνήθιστες για την κατά τα λοιπά μουσουλμανική χώρα.

Οι προσβολές μεταξύ των δύο πρώτων στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν προηγούμενο και πάντως οφείλει κάποιος να παραδεχθεί ότι υπάρχει μία κάποια πρωτοτυπία.

Χαρακτηριστική ήταν η μπηχτή του  Ιντσέ σε ομιλία του την Τρίτη, η οποία αφορούσε τον γιο του Ερντογάν, για τον οποίο ο διεκδικητής της προεδρίας υπενθύμισε την «ροζ λίστα» που είχε παραγγείλει από online πλατφόρμα.

Είχε προηγηθεί βεβαίως ο ίδιος ο Ερντογάν, ο οποίος σε προεκλογική του ομιλία, αναφέρθηκε σε ποιήματα που έχει γράψει ο Ιντσέ, στα οποία εξυμνεί το γυναικείο σώμα με πικάντικες λεπτομέρειες.

Απαντώντας σε αυτήν την πρόκληση ο Μουχαρέμ Ιντσέ, δήλωσε ενώπιον του ακροατηρίου του σε προεκλογική συγκέντωση: «Αν θέλει ο Ερντογάν να σκαλίσουμε το παρελθόν, τότε μπορώ και εγώ να αναφερθώ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (σ.σ παραπέμποντας στα sex toys – δαχτυλίδια που είχε παραγγείλει ο υιός Ερντογάν). Ρετζέπ, είναι ώρα να αναμετρηθούμε οι δύο μας με γενναιότητα. Βγες επιτέλους απέναντι μου».

Όλοι τώρα αναμένουν την απάντηση του Ερντογάν...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.