ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ προανήγγειλε ο Θεοδωράκης

Αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ προανήγγειλε ο Θεοδωράκης Κύριο

14:33 - 20 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Γνωρίζοντας ότι είναι πλέον ανεπιθύμητος και ότι ο μοναδικός συνομιλητής του στο ΚΙΝΑΛ είναι πιθανώς ο Γ. Παπανδρέου, άντε και ο Θ. Θεοχαρόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης προανήγγειλε την Τετάρτη την αποχώρησή του από το σχήμα, στο οποίο τόσο πολύ πάσχισε να γίνει Νο 2.

 

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του Ποταμιού επιβεβαίωσε ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο και απέδωσε την εμπλοκή των τελευταίων εβδομάδων στις  προσωπικές του διαφωνίες με την εκλεγμένη αρχηγό Φώφη Γεννηματά.

 

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Θεοδωράκης:«Δεν μπήκαμε στο Κίνημα Αλλαγής για να διεκδικήσουμε θέσεις αλλά για να σπρώξουμε τις παλιές και παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου σε πιο προοδευτικές και νεωτεριστικές θέσεις. Κάναμε συμμαχίες, με τη ΔΗΜΑΡ, τον (Γιώργο) Παπανδρέου. Αλλά τελικά πολύ δύσκολο. Το Κίνημα Aλλαγής είναι πιο συντηρητικό από αυτό που θα θέλαμε».

 

Στην ερώτηση αν θα αποχωρήσει το Ποτάμι από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Θεοδωράκης παρέπεμψε στη μεγάλη συνάντηση των αντιπροσώπων του Ποταμιού, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 1η Ιουλίου. 

 

Η απορία βεβαίως είναι μία: πριν από λίγους μήνες το ΚΙΝΑΛ ήταν προοδευτικό και τώρα συντηρητικοποιήθηκε; 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.