ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιατί δεν καλούν και τον Καραμανλή στους ΑΝΕΛ;

Γιατί δεν καλούν και τον Καραμανλή στους ΑΝΕΛ; Κύριο

05:11 - 21 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αργησε, αλλά φαίνεται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ επέστρεψε ανανεωμένος από την αφρικανική περιοδεία του. Και πάνω στην αναμπουμπούλα που έχει βρει τους ΑΝΕΛ έκανε ένα γενναίο καραμανλικό άνοιγμα.

 

Στην πρώτη ραδιοφωνική του συνέντευξη μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, ο κ. Κουίκ προσκάλεσε στο κόμμα την Κατερίνα Παπακώστα και τον Βαγγέλη Αντωναρο:

 

«Ο κ. Αντώναρος κάνει πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Κινείται σε ένα δρόμο καλό αν και πολύ πιο ανοιχτό σε σχέση με τη συμφωνία. Από κει και πέρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ ενδεχομένως αύριο μεθαύριο να τον δω και να συζητήσω μαζί του», είπε μεταξύ άλλων και στην ερώτηση εάν θα μπορούσαν οι ΑΝΕΛ να συναντηθούν μαζί του και πολιτικά, απάντησε:

 

«Θα το θελα πάρα πολύ, γιατί όχι, καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ή συνεργαζόμενος. Μην αποκλείετε ποτέ τι μπορεί να γίνει στο χώρο της πολιτικής. Εκτιμώ και την κυρία Παπακώστα στο πως αντέδρασε και συμπεριφέρθηκε».

 

Ως γνωστόν κανείς δεν χάνεται. Πάντως ο κ. Αντώναρος απέρριψε ευγενικά και μετά φιλοφρονήσεων την πρόταση, γράφοντας ότι θα παραμείνει στο χώρο του κοινωνικού κέντρου.

 

Ποιος ξέρει όμως, αν καλέσουν οι ΑΝΕΛ και τον Καραμανλή, μήπως θα το ξανασκεφτόταν;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.