ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
O Τσακαλώτος δεν ήταν εκεί να χειροκροτεί...

O Τσακαλώτος δεν ήταν εκεί να χειροκροτεί... Κύριο

13:32 - 25 Ιουν 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όλα καλά και όλα ωραία με τους χαρούμενους ΣΥΡΙΖΑίους στην φιέστα του Ζαππείου την προηγούμενη Παρασκευή, όμως υπήρχαν κάποιες απουσίες, που μάλλον δεν είναι τυχαίες.

 

Δεν ήταν εκεί, γραβατωμένοι και σε ρόλο χειροκροτητή οι Ευκλ. Τσακαλώτος και Γ. Χουλιαράκης, το δίδυμο που καλώς ή κακώς έφερε όλο το βάρος της διαπραγμάτευσης, ολοκλήρωσε αξιολογήσεις και λοιπές διαδικασίες και εν πάση περιπτώσει θεωρήθηκε αξιόπιστος συνομιλητής των ευρωπαίων και λοιπών αξιωματούχων όλο αυτό το διάστημα.

Κατά την κρατούσα αντίληψη, ο κ. Τσακαλώτος δεν προτιμά τον ρόλο του χειροκροτητή. Και μάλλον διαφωνούσε με το να στηθεί μία φιέστα για το τίποτε. Αλλωστε ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι δεν πρόκειται ούτε για κούρεμα χρέους, ούτε για τέλος των μνημονίων και της επιτήρησης, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι έρχεται μετά τον Αύγουστο και μέχρις ότου… ξανασυζητήσει η Ελλάδα για το χρέος της.

Είναι αυτό το πρώτο δείγμα για τις διαχωριστικές γραμμές που θέλει να χαράξει ο κ. Τσακαλώτος από το Μέγαρο Μαξίμου και τις αντιλήψεις του;

Πιθανώς. Πώς αλλιώς θα εκδηλωθεί; Θα το δούμε αφότου «βγούμε από το Μνημόνιο», που εξακολουθεί να λέει ο κ. Τσίπρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.