ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο «Πρόεδρος» τους ένωσε

Ο «Πρόεδρος» τους ένωσε Κύριο

09:48 - 26 Ιουν 2018
panayiotis

Από panayiotis

Μια μεγάλη γιορτή για τον μάστορα των 1300 και πλέον τραγουδιών, τον «Πρόεδρο» Λευτέρη Παπαδόπουλο ήταν η χτεσινή συναυλία προς τιμήν του στο Ηρώδειο από το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, δίπλα δίπλά με το Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Κώστα Λαλιώτη, το Νίκο Σηφουνάκη, την Όλγα Κεφαλογιάννη, τη Λούκα Κατσέλη, τον Πέτρο Ευθυμίου, το Γιώργο Λιάνη, το Γ. Γραμματέα της Προεδρίας πρέσβη Γ.Γεννηματάς  έκαναν πράξη το αίτημα για συναίνεση υπό το βλέμμα του Προέδρου.

Από κοντά και ο Μίμης Πλέσσας που αποθεώθηκε όπως και η Χαρούλα Αλεξίου που συνέδραμε για ένα τραγούδι στην σκηνή την «εθνική Ελλάδος» των τραγουδιστών. Γιώργος Νταλάρας και Μανώλης Μητσιάς έδωσαν τον τόνο σε μια παρουσία που θα μείνει στην ιστορία καθώς οι δυο μεγάλοι κουβαλούν την ιστορία πλέον του Ελληνικού τραγουδιού.

Από κοντά τους ο Κώστας Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανλίδου, η Βιολάτα Ίκαρη, ο Χρήστος Μάστορας αλλά και το φωνητικό σύνολο chórεs σε μουσική διδασκαλία της Μαρίνας Σάττι όπως και μια πλειάδα μεγάλων μουσικών.

IMG 6728

Τελευταία τροποποίηση στις 10:18 - 26 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.