ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ζουράρις «σολάρει», κόντρα στον Καμμένο

Ο Ζουράρις «σολάρει», κόντρα στον Καμμένο Κύριο

11:40 - 03 Ιουλ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το καλοκαίρι προχωρεί, οι ζέστες σφίγγουν και φαίνεται πως στο πεδίο της πολιτικής επιθεώρησης οι πραγματικοί πρωταγωνιστές έχουν βαλθεί να ακυρώσουν κάθε δυνατότητα διακωμώδησης από φιλότιμους ηθοποιούς.

 

Ετσι, λίγη μόνο ώρα έπειτα από τις κούφιες απειλές Καμμένου περί ανατροπής της κυβέρνησης, εκλογών, ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών κλπ., εμφανίστηκε ο Κώστας Ζουράρις, συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής και τα έκανε όλα κουλουβάχατα.

«Δεν πέφτει έτσι μία κυβέρνηση. Διότι, για να πέσει πρέπει να μην πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης», είπε μεταξύ άλλων και προσέθεσε: «βεβαίως έχει πιθανότητα να εξαντλήσει τη θητεία της η κυβέρνηση». Ενημέρωσε δε και για το εξής: «εγώ, που είμαι αριστερός, δεν πρόκειται να ρίξω την κυβέρνηση».

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτεί με μια κυβέρνηση με την οποία διαφωνεί απάντησε: «εντελώς» και εξήγησε: «ως προς τα θέματα της α, β πολιτικής έχω κάποια άποψη, στο θέμα του Μακεδονικό μου γυρνάν τα άντερα».

Τι εννοούσε όμως ότι του γυρνάν τα άντερα; «Η συμφωνία του Τσίπρα με τους Σκοπιανούς είναι καλή, υπό τις παρούσες συνθήκες της χρεοκοπημένης Ελλάδας», είπε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ως προς τις προοπτικές των ΑΝΕΛ για επανεκλογή, το σχόλιό του ήταν: «κάτι τρέχει στα γύφτικα αν δεν είμαστε στη Βουλή».

 Δεν έχει και άδικο ως προς το τελευταίο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.