ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Νωρίς για σενάρια», αλλά ο Μπακογιάννης τα πυροδοτεί

«Νωρίς για σενάρια», αλλά ο Μπακογιάννης τα πυροδοτεί Κύριο

04:58 - 09 Ιουλ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Λίγο προτού πάνε διακοπές όλοι οι πολιτικοί παράγοντες φαίνεται ότι θέλουν να έχουν αφήσει κάποιες παρακαταθήκες για την επόμενη πολιτική περίοδο.

 

 

Με δεδομένο ότι όλοι πλέον μιλούν και θα μιλούν για εκλογές πάσης φύσεως (εθνικές, δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές), κάποιοι σπεύδουν να πάρουν θέση και - ενδεχομένως να προκαταλάβουν εξελίξεις ή να περιγράψουν προθέσεις. 

 

Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Μπακογιάννης. 

 

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο σημερινός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν άφησε και πολλά ενδεχόμενα ανοιχτά και - σχετικά κομψά, είναι η αλήθεια - μας είπε ότι θα (θέλει να) είναι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας. 

 

Ο ανηψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε μεν οτι είναι νωρίς για σενάρια, αλλά δεν φάνηκε και πολύ διστακτικός στο να τα πυροδοτήσει.  Στην ερώτηση αν κλείνει ο κύκλος στην περιφέρεια και ανοίγει ένας άλλος για τον Δήμο της Αθήνας, απάντησε: «Εγώ έχω ακόμα πολλή δουλειά. Και οι εκλογές απέχουν. Προφανώς και η Αθήνα ενδιαφέρει τους πάντες. Μια χώρα που δεν μπορεί να τακτοποιήσει την πρωτεύουσα της και να της δώσει την θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη, δεν μπορεί στην πραγματικότητα να βγει από την κρίση».

 

Θα κονταροκτυπηθεί με τον Πατούλη, που κι αυτός θέλει να είναι υποψήφιος με την ΝΔ στην Αθήνα; Αν τολμήσουμε μία πρόβλεψη, αυτό είναι μάλλον δύσκολο. Το Μαρούσι καλό θα είναι για τον φιλόδοξο δήμαρχό του…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.