ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η επιλεκτική μνήμη της Ζωής

Η επιλεκτική μνήμη της Ζωής Κύριο

11:47 - 10 Ιουλ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το έχουμε πλέον εμπεδώσει. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η πιο σκληρή εχθρός του Αλέξη Τσίπρα. Και με το (πολιτικό) μίσος που την διακατέχει εκστομίζει πολύ βαριές κουβέντες, όχι αναληθείς.

 

Πλην όμως, η μνήμη της φαίνεται ότι λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2015 κι έπειτα. Ό,τι είχε προηγηθεί το έχει ξεχάσει.

 

Μιλώντας για τις εκλογές εκείνου του Σεπτεμβρίου, η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε την Τρίτη σε συνέντευξή της στο Θέμα fm: «Οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές δεν επιδοκίμασαν την επιλογή Τσίπρα να τους εξαπατήσει αλλά δεν πήγαν να ψηφίσουν. Κανένα δημοψήφισμα δεν ανατρέπεται με εκλογές». Και συμπλήρωσε ότι «για να συντμήσουν τις συνταγματικές προθεσμίες ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε την τριήμερη εντολή που προβλέπει το Σύνταγμα αλλά πήγε στον Παυλόπουλο μια στημένη συνάντηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε τα μεσάνυχτα στην ετολή στον κ. Μειμαράκη για να συντμήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες».

 

Καταλήγοντας η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Όλη αυτή η προσχεδιασμένη διαδικασία είχε και χαρακτηριστικά και νοθείας. Δυστυχώς δεν έγινε η επανακαταμέτρηση». Έχοντας μάλιστα κάνει και τους υπολογισμούς μας ενημέρωσε: «Το ποσοστό που έλαβε το ζόμπι ΣΥΡΙΖΑ είναι το 18% του εκλογικού σώματος γιατί αυτό είναι το 35% που έλαβε αν υπολογίσετε ότι είναι επί του 48% των εκλογέων. Μας κυβερνά μια οικτρή μειοψηφία».

 

Μιλώντας όμως για εξαπάτηση, τι έχει να μας πει η κυρία Κωνσταντοπούλου για την περίοδο που προηγήθηκε; Τότε που θα έσκιζαν μνημόνια μαζί με τον Αλέξη και τον Βαρουφάκη, θα μοίραζαν λεφτά, θα καταργούσαν ΕΝΦΙΑ και όλα τα άλλα και πόσα ακόμη; Τότε δεν είχε εξαπατηθεί ο λαός, όταν τον Ιανουάριο του 2015 ψήφιζε τον ΣΥΡΙΖΑ και του προέκυψε συγκυβερνήτης Καμμένος;

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 10 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.