ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μα, να συμφωνεί ο Θεοδωράκης με τον Καμμένο;!

Μα, να συμφωνεί ο Θεοδωράκης με τον Καμμένο;! Κύριο

04:26 - 12 Ιουλ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Να που ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφωνεί τελικά, έστω κάπου, με τον Πάνο Καμμένο!

 

Μιλώντας την Τετάρτη το πρωί για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι είναι πιθανόν να μην έρθει προς ψήφιση σε αυτή τη Βουλή, αλλά να πάει στην επόμενη.

 

Κάτι που με τον τρόπο του λέει και ο Καμμένος και που πάντως φαίνεται ότι θέλει να το έχει ως ανοιχτό ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας, τώρα που φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει με τον Ζάεφ να χαλαρώσουν τα χρονοδιαγράμματα και πάμε για το νέον έτος, όπως μας πληροφόρησε προ ημερών ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων.

 

Ο κ. Θεοδωράκης θύμισε επίσης ότι ουδέποτε προχώρησε η δημιουργία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, το οποίο είχε προτείνει και του είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας. Αν και αυτά θα πρέπει να τα βλέπει ο ίδιος ο επικεφαλής του Ποταμιού και να επανεξετάσει τους όρους με τους οποίους συνομιλεί με τον κ. Τσίπρα.

 

Όσο για τον Πάνο Καμμένο, επεφύλασσε μία καλή ατάκα:  «Ο κ.Καμμένος ανάλογα τα ξενύχτια του, έχει και μία διαφορετική θέση το πρωί. Είναι επικίνδυνο ένας εθνικολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Αμύνης»… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.