ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Υποδοχή CNL CAPITAL στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Υποδοχή CNL CAPITAL στο Χρηματιστήριο Αθηνών Κύριο

10:25 - 28 Ιουλ 2018
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά την έναρξη συνεδρίασης, την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 υποδέχεται τη CNL CAPITAL. Ο Παναγιώτης Λέκκας Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας και ο Νικόλαος Χλωρός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος θα κτυπήσουν το κουδούνι.

Σημειώνεται ότι κατά τη διαδικασία της δημόσιας προσφοράς διατέθηκαν συνολικά 400.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας με ονομαστική αξία € 10 εκάστη. Η συνολική ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές, οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά, ανήλθε σε 411.067 τεμάχια. Η τελική Τιμή Διάθεσης των Μετοχών ορίστηκε σε € 10,40 ανά Μετοχή.

Η εταιρία ιδρύθηκε στα μέσα του 2014 από μια αρχική ομάδα 25 επενδυτών, Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων, που διέβλεψαν την ανάγκη για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού φορέα χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η CNL CAPITAL ανταποκρίνεται στις ανάγκες χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες είναι οικονομικά υγιείς και αναπτυσσόμενες, αλλά δεν υποστηρίζονται επαρκώς από τον παραδοσιακό τραπεζικό κλάδο.

Το χαρτοφυλάκιο επενδύσεών της διαχειρίζεται η CNL Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε. Έχει ήδη, δε, επενδύσεις σε εταιρίες όπως η Qualco, η ΑΙΣΑΚΟΣ, η EPEXYL, η  MEGASYSTEMS, η  Olive Media.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.