ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωθυπουργός ετών... 44

Πρωθυπουργός ετών... 44 Κύριο

13:17 - 31 Ιουλ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στο πλαίσιο της "υπεράσπισης" του Πρωθυπουργού για τις ευθύνες του για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επιστράτευσε και την ηλικία του Αλέξη Τσίπρα.

 "Μη χτυπάτε τον Τσίπρα, είναι μόνο 44 ετών", ήταν το μήνυμα του υπουργού Επικρατείας, θέλοντας να δείξει πως ο Πρωθυπουργός είναι νέος και δεν φταίει για τα... δεινά της πατρίδας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας περί πολιτικής ευθύνης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Βερναρδάκης είπε:

«Αν θεωρούμε ότι η πολιτική ευθύνη γίνεται απολύτως προσωποποιημένη ευθύνη και πρέπει να οδηγεί σε παραιτήσεις, αν μπούμε σε αυτή τη συζήτηση, πρώτοι θα έπρεπε να παραιτηθούν περίπου το 1/3 των βουλευτών της σημερινής Βουλής. Αυτό θα ήταν μία πράξη που θα έδειχνε πραγματικά μία εντιμότητα σε αυτή την πολιτική θέση, θα έδειχνε μία στάση ευθύνης, διότι εδώ έχει συντελεστεί ένα ζήτημα που αγγίζει πολλές δεκαετίες, έχει πάρα πολλές πλευρές -και οικονομικές πλευρές. Να μην βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών και έχει φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές, χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στη χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.