ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι ξέρει ο Λεβέντης για τα ανταλλάγματα στον Ερντογάν (και τι είναι το «κωλοστρόσοδο»;)

Τι ξέρει ο Λεβέντης για τα ανταλλάγματα στον Ερντογάν (και τι είναι το «κωλοστρόσοδο»;) Κύριο

15:02 - 16 Αυγ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κάποια στιγμή οι πανηγυρισμοί για την αίσια λήξη της περιπέτειας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία θα λήξουν. Και το ερώτημα είναι αν η απελευθέρωση αυτή έγινε με κάποια ακριβά ανταλλάγματα από ελληνικής πλευράς ή αν απλώς ήταν μία κίνηση καλής θέλησης ή τελος πάντων διπλωματικής σκοπιμότητας του Ερντογάν.

 

Πολύ κατηγορηματικός για το ότι συμβαίνει το πρώτο, εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης. Ο οποίος περιέγραψε (στο ΘΕΜΑ FM 104,6) μία εθνικά επιζήμια παραχώρηση εκ μέρους της κυβέρνησης.

 

«Πήραμε δυο αθώους στρατιωτικούς και παραδώσαμε την Θράκη», είπε π Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων και εξήγησε: «Ο Ερντογάν πλέον βάζει το χέρι του στη Θράκη εκλέγοντας τους αρεστούς του μουφτήδες. Τη σχετική τροπολογία ψήφισε η Βουλή πριν από λίγες εβδομάδες και μάλιστα σε συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ. Είδανε στην Τουρκία ότι δεν μπορούν να πάρουν τους οκτώ και συμφωνήθηκε τελικά να πάρουν τις μουφτείες. Ο κ. Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικής (σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες χρησιμοποίησε την λέξη «κωλοστρόσοδο»). Είναι χαρμόσυνο το γεγονός ότι οι δυο αξιωματικοί μας είναι στο σπίτι τους αλλά για να γίνει αυτό παραδώσαμε την Θράκη και αυτό θα φανεί εν καιρώ»

Τελευταία τροποποίηση στις 15:05 - 16 Αυγ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.