ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κουίκ υπερασπίζεται τον Κοτζιά, στη διαμάχη με τον Καμμένο

Ο Κουίκ υπερασπίζεται τον Κοτζιά, στη διαμάχη με τον Καμμένο Κύριο

13:13 - 24 Σεπ 2018
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Νίκος Κοτζιάς βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο στόχαστρο των ΑΝΕΛ, με τον Τέρενς Κουίκ, πάντως, να υπερασπίζεται τον υπουργό Εξωτερικών.

Ο κ. Κουίκ σημείωσε ότι συνεργάζεται άριστα μαζί του ως υφυπουργός του και θεωρεί άδικες τις επιθέσεις που δέχεται από τους ΑΝΕΛ: «Είναι ένας άνθρωπος που εντυπωσιάζει με την υπερεπάρκεια των γνώσεών του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ίσως από τους πιο διαβασμένους, το ομολογούν και κάποιοι από τους άλλους υπουργούς Εξωτερικών που συναντώ σε διάφορα φόρα, ότι "το μυαλό του είναι σκέτος σκληρός δίσκος"»

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ, σε δηλώσεις του στο ρ/σ "Στο Κόκκινο" αντιτίθεται στον Πάνο Καμμένο και συνεχίζει για το ίδιο θέμα: «Θα πρέπει να μην ξαναϋπάρξει τέτοιου είδους αναφορά στο πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών, που στο κάτω-κάτω ποτέ δεν έχει κάνει προσωπικές αναφορές εναντίον οποιουδήποτε άλλου υπουργού. Δεν είναι λογικό, μέσα σε μία κυβέρνηση ο ένας να τα βάζει με τον άλλο, να βγαίνει το ένα κόμμα και να τα βάζει με τον α΄, τον β΄, τον γ΄. Κακό κάνουμε, σε μία εποχή που χρειάζεται συνοχή σε όλα τα επίπεδα», όπως υπογράμμισε.

Υπενθυμίζουμε πως οι ΑΝΕΛ, μέσω του εκπροσώπου τους "στόλισαν" τον υπουργό Εξωτερικών, λέγοντας πως θέλει να υπονομεύσει την κυβερνητική συνεργασία, επειδή άφησε να εννοηθεί πως στελέχη του κόμματος του Πάνου Καμμένου θα στηρίξουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολούθησε συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, στην οποία εκτονώθηκε η ένταση, με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να δηλώνουν πως συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους μέχρι (τουλάχιστον) τον Μάρτιο και βλέπουμε...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.