ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκλογές: Φέτος θα ψηφίσουν περίπου 4.000 λιγότεροι Ολυμπιακοί

Εκλογές: Φέτος θα ψηφίσουν περίπου 4.000 λιγότεροι Ολυμπιακοί Κύριο

13:44 - 14 Μαϊ 2023
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Οι φετινές εκλογές στην Ελλάδα συμπίπτουν ως γνωστόν με τον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στη μάχη του Final 4 την Παρασκευή (12/5) και αν όλα πάνε καλά απέναντι στη Μονακό, θα βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης στις 21 Μαϊου, ανήμερα των εκλογών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, σύμφωνα με την προπώληση των εισιτηρίων, πως περίπου 4.000 Ολυμπιακοί και εν δυνάμει ψηφοφόροι θα βρίσκονται στο Κάουνας και δεν θα μπορούν να ψηφίσουν.

Περίπου 3.000 Έλληνες φίλαθλοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για το Final 4 πριν καν προκριθεί ο Ολυμπιακός και υπολογίζεται ότι θα βρεθούν περίπου 1.000 ακόμα εισιτήρια της τελευταίας στιγμής.

Συνολικά λοιπόν 4.000 Έλληνες θα βρίσκονται στο Κάουνας την Κυριακή των εκλογών, αν επαναλαμβάνουμε ο Ολυμπιακός περάσει στον τελικό.

Ελπίζουν πως με τη συμπαράστασή τους στην ομάδα τους θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα του τελικού. Το αν τώρα με την απουσία τους επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών, θα φανεί...

Πάντως, μαθαίνουμε ότι εκλογικό κέντρο στο Κάουνας υπάρχει και κάποιοι προνοητικοί είχαν κάνει αίτηση να ψηφίσουν από εκεί.

Στο απευκταίο τώρα σενάριο που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στον ημιτελικό, ενδεχομένως ορισμένοι να επιστρέψουν να ψηφίσουν στα πάτρια εδάφη.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:12 - 15 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.