ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα αίματα που ανάβουν και η ευκαιρία της κυβέρνησης να μαζέψει το σκορποχώρι

Τα αίματα που ανάβουν και η ευκαιρία της κυβέρνησης να μαζέψει το σκορποχώρι Κύριο

14:03 - 26 Μαρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αν υπάρχει ένα ήδη ορατό πολιτικό αποτέλεσμα της πρότασης δυσπιστίας που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του ΠαΣοΚ και στήριξη όλης της αντιπολίτευσης, είναι ακριβώς αυτό, η πρωτοφανής δηλαδή συνεννόηση και σύμπλευση των πολιτικών δυνάμεων κατά της κυβέρνησης.

Κατά τα όσα διακινούνται ως κλίμα και πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αντεπιτεθεί σε υψηλούς τόνους σε ΠαΣοΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ. ενώ κάποιες πηγές επιμένουν ότι ίσως και να το «χοντρύνει» πολύ.

Το σίγουρο είναι ότι μετά και από αυτήν την τριήμερη συζήτηση, το θέμα του δυστυχήματος των  Τεμπών θα ξεφουσκώσει πάλι, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η δίκη.

Η ΝΔ εντωμεταξύ  θα συσπειρωθεί και πιθανότατα θα ανασυνταχθεί, γιατί είναι αλήθεια ότι μετά και από τις αναταράξεις με τον γάμο των ομοφύλων  επικράτησε μία εικόνα μερικής διάλυσης, ο Ανδρουλάκης θα επιδιώξει να ρεφάρει την δημοσκοπική του καθίζηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να πείσει ότι είναι και θα παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση και κάπως έτσι η ζωή θα συνεχιετεί.

Θα απομείνουν στη συνέχεια περίπου δυόμισι μήνες έως τις ευρωεκλογές, όπου θα μετρηθούν όλα και θα φανεί σε ποια συνθήκη θα κληθεί να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητοστάκης για το υπόλοιπο της τετραετίας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.