ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η αποκάλυψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου που πήγε άκλαυτη

Η αποκάλυψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου που πήγε άκλαυτη Κύριο

12:22 - 28 Μαρ 2024
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν είναι έκπληξη ότι η οι πρώτες δύο ημέρες της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης εξελίχθηκαν σε κάτι σαν κοινοβουλευτική παρωδία ή φαρσοκωμωδία - για ένα ομολογουμένως σοβαρό ζήτημα, να μην παρεξηγούμαστε - και σε εντελώς ασύμμετρο πλαίσιο.

Ελάχιστα από τα όσα ακούγονται στη Βουλή από την αντιπολίτευση, που προκάλεσε τη συζήτηση και αν έχουν αρχή, μέση και τέλος, κάποια από τα όσα συμβαίνουν είναι ενδεικτικά της ενοχλητικής πολιτικής ατμόσφαιρας. 

 Χαρακτηριστικό ήταν το επεισόδιο διαρκείας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με ευθύνη και της ίδιας αλλά και των βουλευτών της συμπολίτευσης.

Η μεν πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν φάνηκε να είναι σε θέση να αντισταθεί στη φυσική της ορμή προς την ένταση και την έριδα, οι δε της συμπολίτευσης δεν φάνηκαν να μπορούν να κατανοήσουν ότι δεν προσφέρει τίποτε, ειδικά για ένα τέτοιο θέμα και σε μία τέτοια συγκυρία, να ενδίδουν στον πειρασμό για αντεγκλήσεις και αχρείαστες κραυγές. 

Το χειρότερο από όλα και επίσης ενδεικτικό της ασυμμετρίας της όλης διαδικασίας, ήταν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κάποια έως και ανατριχιαστικά στοιχεία να παρουσιάσει, τα οποία κράτησε για το τέλος της ομιλίας της. 

Ήταν οι φωτογραφίες από προσωπικά αντικείμενα και υπολείμματα ανθρωπίνων μελών, τα οποία βρέθηκαν σε κάποια από τα βαγόνια που είχαν απομακρυνθεί από τον τόπο του δυστυχήματος, πολλούς μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2023, σύμφωνα με τα όσα η ίδια ανέφερε. 

Δυστυχώς για εκείνην και ίσως και για όσους πράγματι επιδίωκαν ή ανέμεναν κάτι από αυτή τη συζήτηση, η αποκάλυψη πήγε «άκλαυτη»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.