ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κρεμάει τη φανέλα» του προέδρου ο Ντέμης;

11:29 - 21 Αυγ 2008
Νεκταρία Σταμούλη

Από Νεκταρία Σταμούλη

Ο Ντέμης το σκέφτεται να φύγει απο την ΑΕΚ αλλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμη. Αυτό λένε οι πληροφορίες του Reporter.gr σχετικά με τα δημοσιεύματα των αθλητικών εφημερίδων περί αποχώρησης του. "Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά εμείς δεν έχουμε ακόμη τέτοια ενημέρωση" μας δήλωσε μέτοχος της ΑΕΚ που διαθέτει καλή πληροφόρηση. "Πάντως δεν είναι καλό ούτε για την ομάδα ούτε για τον Ντέμη να σέρνονται αυτές οι φήμες. Οτι είναι να γίνει πρέπει να γίνει ξαφνικά", λέει ο ίδιος μέτοχος.

Η αποχώρηση Νικολαίδη κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες δεν αποκλείεται αλλά παρά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες, άλλοι μέτοχοι διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση. Η ουσία είναι οτι συζητήσεις υπάρχουν, αλλά η "γραμμή" των μετόχων είναι - αν τελικά ο Ντέμης αποφασίσει να φύγει - να το κάνει ξαφνικά και να μην αφήσει να σέρνονται φήμες και πληροφορίες για την αποχώρηση του. Μάλλον όμως το σχέδιο αυτό ήδη απέτυχε αφού οι φήμες κυκλοφορούν έντονα.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν φύγει ο Ντέμης και η πιο προφανής απάντηση είναι ότι θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έχει εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.