ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ας σταματήσουν οι προαναγγελείες της πτώσης του Τσίπρα...

10:55 - 11 Μαϊ 2017
Ντίνος Κουτσολιούτσος

Γράφει ο Ντίνος Κουτσολιούτσος

Παρόλο που στις επόμενες εκλογές θα ψήφιζα τον Κυριάκο, τουλάχιστον όπως τα βλέπω τα πράγματα την παρούσα στιγμή, προσωπικά έχω σκυλοβαρεθεί να διαβάζω και να ακούω, εδώ και πάρα πολύ καιρό, αυτό το ευχολόγιο, παντού και πανταχόθεν, για μία ανέλπιστη πτώση του σημερινού πρωθυπουργού και την εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ σαν ένα μετέωρα που ήλθε και απήλθε από την πολιτική ιστορία της νεώτερης Ελλάδας.

Είναι γεγονός ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, συλλογικά, πραγματοποίησαν μία εγκληματικά κακοδιοργανωμένη αντίσταση στον συνεχιζόμενο χρηματοπιστωτικό βιασμό και εκβιασμό εναντίον της Ελλάδας, που διενεργεί η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε ερήμην της υπόλοιπης Ευρώπης.

Είναι επίσης γεγονός ότι ο Τσίπρας, όπως και κάθε ένας προκάτοχος του πολιτικός ηγέτης της Ελλάδας παραμένει εγκληματικά αγκιστρωμένος στο παθολογικά διεστραμμένο και δυσλειτουργικό Δημόσιο για χάριν εκλογικών ψήφων.

Είναι επίσης γεγονός ότι ο Τσίπρας χρησιμοποίησε το ελληνικό Σύνταγμα για να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως έκαναν και άλλοι, και όπως προσχεδίασαν οι σοφοί που κατασκεύασαν το παρόν Σύνταγμα με τις διάφορες αρρωστημένες παραγράφους, όπως την διαωνιότητα όλων των δημοσίων υπαλλήλων.

Είναι επίσης γεγονός ότι ο λίαν προσεχώς απερχόμενος πρόεδρος της ένδοξης γαλλικής προεδρίας, ο από τον Τσίπρα βαφτισμένος Ολαντρέου, έκλεισε ανενόχλητος την πενταετία του διατηρώντας μόνο κλάσματα της δημοφιλίας που συνεχίζει να προσφέρει στον Τσίπρα μέρος του ελληνικού λαού.

Είναι τέλος επίσης γεγονός ότι η γερμανοκρατούμενη Ευρωζώνη βίαζει χρηματοπιστωτικά όλες τις ελληνικες κυβερνήσεις από την αρχή της κρίσης, και διά μέσου των κυβερνήσεων βιάζει τον ελληνικό λαό, προς χάριν, κατά προτεραιότητα του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, και κατά δεύτερο λόγο, των λοιπών λαών της Ευρωζώνης, και πάντα προς κύριον όφελος της συνεχιζόμενης και πιθανόν διαγωνιζόμενης  γερμανικής κυριαρχίας.

Ο Κυριάκος εξαπαταται πλήρως εάν νομίζει ότι, εάν και όταν διαδεχθεί τον Αλέξη, θα μπορέσει να ευχαριστήσει και τους δανειστές και τον ελληνικό λαό, ταυτοχρόνως. Αυτό δεν είναι στα χαρτιά. Γιατί εάν ήταν κάτι τέτοιο στα χαρτιά, θα είχε φανεί ήδη από τον Μάη του 2010 στο Καστελόριζο.

Και τέλος πάντων, αφού την ενοχοποιούν την “Αριστερά” ότι ήταν η ηθικός αυτουργός των “καταστροφικών” δεκαετιών της Μεταπολίτευσης, νομίζω ότι δικαιούται αυτή η πλήρως διαστρεβλωμένη και πανταχόθεν απαξιωμένη κυβέρνηση της “πρώτης φοράς αριστερά” να εκτίσει την τετραετία της πολιτικής ποινής της, (θητείας ήθελα να πω…).

Δύο είναι μόνο οι εθνοσωτήριες στάσεις και ενέργειες όλων αυτών των επικριτών και κατακριτών.

Η μία είναι να παραθέσουν με απόλυτη ακρίβεια ενέργειες και σχέδια διόρθωσης και διαμόρφωσης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, προς ακριβή πληροφόρηση και του ελληνικού λαού και της παρούσης κυβέρνησης.

Και το δεύτερο βήμα είναι μία τίμια προσφορά συνθηκολόγησης και συνεργασίας με τον μισητό ΣΥΡΙΖΑ, και τον ακόμα μισητότερο, διότι κατά πολλά μακιαβελικότερο, Τσίπρα.

Και τέλος πάντων, είναι κρυφό  ατού του έθνους, να το ηγείται ο μακιαβελικότερος πολιτικός της Ευρώπης...

Τελευταία τροποποίηση στις 10:59 - 11 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.