ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βυθίζουν τη χώρα για να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ...

11:23 - 15 Φεβ 2017
Υπάρχει κάτι πιο βαρύ από το να κάνουν οι πολιτικοί λάθος. Υπάρχει η πένθιμη στασιμότητα και η απαθής ακινησία.

Βουλιάζουμε δραματικά όλο και πιο βαθειά στα σκοτεινά έλη της κρίσης και η κυβέρνηση παίζει καθυστέρηση, με βάση ασταθείς υποθέσεις εργασίας που οφείλονται σε μια πρωτοβάθμια ανάγνωση του κόσμου.

Συν τοις άλλοις, η Οικονομία, είναι κυρίως ψυχολογικό κλίμα και ατμόσφαιρα προσδοκιών. Αυτό δείχνει να το αγνοεί εξοργιστικά ο ένοικος του Μαξίμου και ο σκληρός ηγετικός πυρήνας που παράγει κόπωση και στέλνει μηνύματα αποστρατείας και εγκατάλειψης στους πολίτες.

Η χώρα αποδομείται και καταρρέει μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς αδιαφορίας, επειδή ο Αλέξης Τσίπρας και η διαβόητη ομάδα της… «δρακογενιάς» κατά τον Στέλιο Παππά πατέρα του υπουργού, ακκίζονται με ανυπόφορο ναρκισσισμό στα δυτικά βουλεβάρτα για να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι παραμένουν αριστεροί.

Κοιμούνται ήσυχα άραγε οι άνθρωποι αυτοί τα βράδυα; Και ποιον κοροϊδεύουν αλήθεια; Ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο ένας στους δυό πιστεύουν ότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τη ΝΔ.

Στην ίδια πλευρά του γηπέδου κινούνται. Η πολιτική τους, είναι η πολιτική που υπαγορεύουν οι δανειστές, διότι οι ίδιοι είναι ανίκανοι ή ιδιοτελείς ή και τα δύο ταυτόχρονα, να στρωθούνε στη δουλειά και να καταρτίσουν ένα υποτυπώδες σχέδιο με εθνική ταυτότητα. Να περιορίσουν ας πούμε την φοροδιαφυγή και το κάθε είδους λαθρεμπόριο και να δώσουν αέρα σε παραγωγικούς τομείς που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Να μπούνε τουλάχιστον οι πρώτες μπουλντόζες στο Ελληνικό. Άδικος κόπος...

Γιατί δεν κλείνει λοιπόν η αξιολόγηση; Για να διασωθεί εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτήν την εξόφθαλμη και φτηνή σκοπιμότητα, η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς στην ξέρα και την ολέθρια περιχαράκωση, με όσα αυτή συνεπάγεται για τις στρατηγικές δυνατότητες της χώρας να διαμορφώνει το μέλλον της με εθνικούς όρους.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:38 - 15 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.