ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Seat: Ενσωματώνει τη μουσική εφαρμογή Shazam

15:55 - 02 Μαρ 2018 | Αυτοκίνητο
Seat: Ενσωματώνει τη μουσική εφαρμογή Shazam
O πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο με ενσωματωμένη τη δημοφιλή εφαρμογή Shazam, θα γίνει η Seat.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της έναρξης του Mobile World Congress, η εφαρμογή στα μοντέλα της ισπανικής φίρμας θα τεθεί σε λειτουργία από τον Απρίλιο μέσω του SEAT DriveApp για Android Auto.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να επιτρέψει στους πελάτες Seat να αναγνωρίσουν εύκολα και με απόλυτα ασφαλές τρόπο τα αγαπημένα τους τραγούδια, χάρη στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει το Seat DriveApp και με τον τρόπο αυτό, η Seat κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει στους οδηγούς εμπειρία απλή, εξατομικευμένη και κυρίως ασφαλή.

Τέλος, η Seat ανακοίνωσε επίσης το πλάνο της να συμμετάσχει σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα που πρόκειται να αναλάβει η πόλη της Βαρκελώνης ούτως ώστε να γίνει η πρωτεύουσα της τεχνολογίας 5G.

Στόχος της συμμετοχής της εταιρείας στο project αυτό, είναι να συνεργαστεί με τους εμπλεκόμενους φορείς για την ανάπτυξη τεχνολογίας 5G σε ένα πρωτότυπο συνδεδεμένο αυτοκίνητο το οποία θα δοκιμαστεί το 2019 στη Βαρκελώνη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.