ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πράσινα ταμπλό στη Wall Street

17:17 - 27 Απρ 2015 | Σχόλια Αγοράς
Πράσινα ταμπλό στη Wall Street
Ανοδικά κινούνται σήμερα οι χρηματιστηριακοί δείκτες της Wall Street, με τους επενδυτές να αποτιμούν θετικά τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του έτους από τις εισηγμένες.

Παράλληλα, η αγορά αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεδρίαση της νομισματικής επιτροπής της Federal Reserve, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα, με τους επενδυτές να αναμένουν να εντοπίσουν ενδείξεις για το χρονικό σημείο που θα επιλέξει η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ να αυξήσει τα επιτόκιά της.

Παράλληλα, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της Apple, τα οποία θα ανακοινωθούν μετά την λήξη της σημερινής συνεδρίασης. Η μετοχή ενισχύεται κατά 1,8%, καθώς εκτιμάται ότι θα ικανοποιήσει τους επενδυτές.

Στο μεταξύ, η η Marvell Technology σημειώνει απώλειες 2,1%, μετά την προειδοποίησή της ότι τα έσοδα του πρώτου τριμήνου θα είναι χαμηλότερα του αναμενομένου.

Επίσης, η Applied Materials υποχωρεί κατά 6,5%, καθώς απέρριψε την πρόταση συγχώνευσης που είχε υποβάλει η Tokyo Electron. σε περίπτωση που οι δύο εταιρείες συγχωνεύονταν θα δημιουργούσαν έναν όμιλο αξίας 29 δισ. δολαρίων.

Οι δείκτες

Στις 17:17, ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,38% στις 18.147 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,44% στις 5.114 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,30% στις 2.123 μονάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.