ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πτωτικά οι δείκτες της Wall Street

17:35 - 28 Απρ 2015 | Σχόλια Αγοράς
Πτωτικά οι δείκτες της Wall Street
Με πτώση κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες της Wall Street, με τους επενδυτές να αποτιμούν τα διφορούμενα στοιχεία που ανακοινώνουν οι εισηγμένες για το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Παράλληλα, η αγορά αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη  συνεδρίαση της Federal Reserve που θα γίνει αργότερα μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να εντοπίσει ενδείξεις για το πότε θα προχωρήσει η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ σε αύξηση των επιτοκίων της.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, ο σύνθετος δείκτης τιμών κατοικιών είκοσι πόλεων Case-Shiller, στις ΗΠΑ, σημείωσε άνοδο 5% τον Φεβρουάριο, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν σε ετήσια βάση αύξηση των τιμών κατά 4,8%.

Στο ταμπλό, η Apple σημειώνει κέρδη 0,5%, καθώς τα καθαρά της κέρδη του δεύτερο τρίμηνο χρήσης ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Παράλληλα, η Ford Motor σημειώνει κέρδη 0,8%, παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε ότι τα κέρδη και τα έσοδα το πρώτο τρίμηνο του έτους σημείωσαν μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με αυτό που αναμενόταν.

Οι δείκτες

Στις 17:35, ο δείκτης Dow Jones πέφτει κατά 0,42% στις 17.962 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,48% στις 5.035 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,33% στις 2.101μονάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.