ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Νευρικότητα και επιφυλακτικότητα λόγω διεθνών εξελίξεων

11:29 - 12 Απρ 2018 | Σχόλια Αγοράς
Χρηματιστήριο: Νευρικότητα και επιφυλακτικότητα λόγω διεθνών εξελίξεων
Νευρικότητα και μεικτά πρόσημα είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης στο Χρηματιστηρίο, το οποίο -όπως είναι φυσικό- μοιράζεται την ανησυχία των διεθνών αγορών λόγω των γεωπολιτικών πιέσεων που ασκούνται από τις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ για επίθεση στη Συρία. Πέραν των διεθνών εξελίξεων, οι Βρυξέλλες διατυπώνουν σήμερα τις πρώτες εκτιμήσεις τους πάνω στο κυβερνητικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα των μνημονίων, την πορεία των μεταρρυθμίσεων για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, αλλά και το τι θα γίνει με το ελληνικό χρέος.

Ο Γενικός Δείκτης, με πολλές εναλλαγές, αυτή την ώρα καταγράφει άνοδο 0,11% και βρίσκεται λίγο πάνω από τις 800 μονάδες.

Ο τζίρος διαμορφώνεται στα 5,9 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 5,2 εκατ. τεμάχια.

Πτώση 0,10% καταγράφει ο FTSE 25 που βρίσκεται στις 2.062,57 μονάδες.

Οριακή πτώση 0,05% καταγράφει ο τραπεζικός δείκτης που βρίσκεται στις 824,94 μονάδες.

Άνω του 1% είναι τα κέρδη για Βιοχάλκο, ΑΔΜΗΕ, Grivalia, Motor Oil, Alpha Bank και Τιτάνα.

Ήπια ανοδικά κινείται η πλειονότητα των τίτλων, μεταξύ των οποίων οι Eurobank, Jumbo, Ελληνικά Πετρέλαια, Μυτιληναίος, Πειραιώς, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Εθνική και Folli Follie.

Τρεις μετοχές στον FTSE 25, οι ΕΕΕ, ΟΠΑΠ και ΓΕΚ Τέρνα, βρίσκονται σε αρνητικά εδάφη, χωρίς όμως καμία να ξεπερνά το 1% στις απώλειες, ενώ ΟΛΠ και Σαράντης δεν έχουν ακόμη πρόσημο.

Μεγάλη άνοδος για την μετοχή της ΚΕΚΡΟΨ, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που έκρινε υπέρ της αίτησης αναίρεσης της εισηγμένης κατά του Δημοσίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:48 - 12 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.