ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα τρία meme coins… χρυσωρυχείο στον επόμενο ανοδικό κύκλο

09:07 - 16 Φεβ 2024 | Νομίσματα
Τα τρία meme coins… χρυσωρυχείο στον επόμενο ανοδικό κύκλο
Καθώς η αγορά κρυπτογράφησης προετοιμάζεται για τον επόμενο ανοδικό κύκλο, τα meme coins βρίσκονται στο προσκήνιο για τις γρήγορες κινήσεις τους και τα μεγάλα κέρδη που μπορούν δυνητικά να αποφέρουν.

Διάφορα meme coins προέκυψαν κατά τη διάρκεια της bear market, με πολλά από αυτά να εξαφανίζονται. Ωστόσο, υπήρξαν μερικά που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, υποσχόμενα, σύμφωνα με το Bitcoinist, τεράστια κέρδη στην πρώτη τους bull market.

Το… ελπιδοφόρο Pepe (PEPE)

Η άνοδος του Pepe Coin (PEPE) το 2023 δεν ήταν παρά εντυπωσιακή, φτάνοντας σε κεφαλαιοποίηση άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μια bear market. Έκτοτε, το meme coin έχει… ηρεμήσει, με την κεφαλαιοποίησή του να πέφτει για άλλη μια φορά κάτω από τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά για meme coins όπως το PEPE των οποίων η κοινότητα παραμένει ισχυρή, η ιστορία δείχνει να έχει μέλλον, ειδικά όταν δεν έχουν δει ακόμη την πρώτη τους ανοδική αγορά.

Ακολουθώντας την ανάπτυξη των νομισμάτων meme στον ανοδικό κύκλο του 2021, με το Shiba Inu να ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια, το PEPE θα μπορούσε να είναι αρκετά υποτιμημένο σε αυτά τα επίπεδα. Το να φτάσει σε κεφαλαιοποίηση 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα σήμαινε αύξηση άνω του 50πλάσιου από την τωρινή τιμή του, με είδη κερδών που δεν μπορούν να επιτευχθούν με κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin.

Memecoin (MEME)

Το Memecoin (MEME) είναι ένα κρυπτονόμισμα που κυκλοφόρησε από την περίφημη ομάδα 9GAG. Αφού σημείωσε επιτυχία με τις πολλές συλλογές NFT στο δίκτυο Ethereum, η κυκλοφορία του MEME ακολούθησε με ένα airdrop για τους κατόχους NFT.

Η φήμη του 9GAG είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης για αυτό το meme coin, το οποίο έχει επίσης κερδίσει μια θέση στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, τη Binance. Αυτή η δημοτικότητα της ομάδας πίσω από το πρότζεκτ θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά προς όφελός του, καθώς οι επενδυτές προτιμούν κρυπτονομίσματα με τα οποία έχουν κάποια εξοικείωση.

Μια μέτρια πρόβλεψη για την κεφαλαιοποίηση του MEME στον ανοδικό κύκλο είναι 10 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που θα ήταν 50 φορές μεγαλύτερο από το τρέχον των περίπου 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Dog Wif Hat Dog (WIF) ήρθε για να μείνει

Το Dog Wif Hat (WIF) είναι ένα meme coin με βάση το Solana, το οποίο εμφανίστηκε στη σχετική αγορά πριν λίγους μήνες. Το token αυξήθηκε από κεφαλαιοποίηση λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα ενός μήνα και στη συνέχεια έφτασε στην κορυφή πάνω από τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Επί του παρόντος, με κεφαλαιοποίηση 170 εκατομμυρίων δολαρίων, το WIF είναι το πιο παρόμοιο με το Shiba Inu από όλα τα meme coins που εμφανίστηκαν πρόσφατα, αφού κυκλοφόρησαν τόσο κοντά στο halving του Bitcoin και συγκεντρώνοντας μια κοινότητα που μοιάζει να προτιμά τέτοιου είδους κρυπτονομίσματα.

Το WIF μπορεί να ειπωθεί ότι είναι για να BONK ό,τι είναι το Shiba Inu για το Dogecoin. Σε μια τέτοια περίπτωση, η απόδοση και των δύο αυτών meme coins θα μπορούσε να συνδεθεί, καθώς οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων αναμένουν έναν ανοδικό κύκλο όπως κανένας άλλος φέτος.

Τελευταία τροποποίηση στις 01:58 - 16 Φεβ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.