ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο ρεκόρ Nasdaq στη Wall Street

17:22 - 21 Μαρ 2017 | Χρηματιστήρια
Νέο ρεκόρ Nasdaq στη Wall Street
Παρά τα πολύ υψηλά επίπεδα που έχουν αγγίξει οι αμερικανικοί δείκτες, αποδεικνύεται ότι οι αναλυτές που περιμένουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη έχουν δίκιο. Σήμερα, η Wall Street κινείται σε θετικό έδαφος, με τον Nasdaq να έχει ήδη αγγίξει νέα ιστορικά υψηλά, με τους επενδυτές να ενθαρρύνονται ακόμα από την λιγότερο επιθετική ρητορική από την αναμενόμενη που κράτησε η Fed την προηγούμενη εβδομάδα.

Βέβαια, οι επόμενες κινήσεις της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών, οι οποίοι αναζητούν ενδείξεις για τις επόμενες αυξήσεις που ετοιμάζει.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η αγορά παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των αξιωματούχων της Federal Reserve, με τις σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής της Fed στη Νέα Υόρκη William Dudley να τραβούν την προσοχή.

 

Το θετικό κλίμα σήμερα ενισχύεται και από την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, έπειτα από τη χθεσινή της πτώση.

 

Ο βιομηχανικός Dow Jones ενισχύεται κατά 0,08% στις 20.922,01 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,07% στις 2.374,92 μονάδες. Ο τεχνολογικός Nasdaq κατάφερε να βρεθεί ενδοσυνεδριακά σε επίπεδα - ρεκόρ, καταγράφοντας κέρδη 0,10% στις 5.907,78 μονάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.