ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρόμος στην έδρα της NSA - Πυροβολισμοί με νεκρό

18:23 - 30 Μαρ 2015 | Ειδήσεις
Τρόμος στην έδρα της NSA - Πυροβολισμοί με νεκρό
Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλεί στις ΗΠΑ, η προσπάθεια ενός αυτοκινήτου, με δυο επιβαίνοντες, να περάσει χωρίς έλεγχο, δηλαδή να εισβάλει στο χώρο που είναι εγκατεστημένη η  Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA).
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες,  προσπάθησαν να διασπάσουν την πύλη με το όχημά τους, με τους αστυνομικούς φύλαξης, να απαντούν  με πυρά όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε στις εντολές τους.
 
Η έδρα της NSA, βρίσκεται στο Φορτ Μιντ της Βαλτιμόρης στην πολιτεία του Μέριλαντ και θεωρείται ένας από τους καλύτερους φυλασσόμενους τόπους των ΗΠΑ. 
 
Από τις ανταλλαγές πυροβολισμών, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένα άτομο σκοτώθηκε και ένα τραυματίστηκε.
 
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός προσπάθησε να μπει στον προαύλιο χώρο των κεντρικών γραφείο της αμερικανικής υπηρεσίας.

Πάντως, το FBI ανακοίνωσε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του FBI, το Γραφείο πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, σε συνεργασία με την αστυνομία της NSA και άλλες υπηρεσίες επιβολής της τάξης.
 
Στο κτιριακό συγκρότημα της NSA στη Βαλτιμόρη εργάζονται περίπου 11.000 άτομα ως στρατιωτικό προσωπικό και 29.000 ως πολιτικό προσωπικό.
 
Τελευταία τροποποίηση στις 20:24 - 30 Μαρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.