ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοιχήματα 1 εκατ.λιρών για το όνομα του "βασιλικού μωρού"

10:15 - 04 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Στοιχήματα 1 εκατ.λιρών για το όνομα του "βασιλικού μωρού"
Εκτιμάται πως οι πολίτες της Βρετανίας έχουν ήδη ποντάρει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες στα γραφεία στοιχημάτων προκειμένου να προβλέψουν την επιλογή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ για το όνομα της μικρής πριγκίπισσας που έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον το Σάββατο. Η επίσημη ανακοίωση αναμένεται εντός της ημέρας.

Η εκπρόσωπος τύπου του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes, Τζέσικα Μπριτζ εκτιμά πως η «υστερία» που επικρατεί είναι μεγαλύτερη από εκείνη σχετικά με το αν το δεύτερο παιδί της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν κορίτσι ή αγόρι.Σημειωτέον πως τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας μετρούν και σχετικές ζημιές ύψους 675.000 ευρώ από το φύλο του μωρού, καθώς κατέβαλαν το ποσό αυτό σε όσους στοιχημάτισαν- και τελικά κέρδισαν- ότι το παιδί θα είναι κορίτσι.

Σύμφωνα με τους ειδήμονες του στοιχήματος, η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ αναμένεται να ονομαστεί Σάρλοτ, με απόδοση 3/1. Το όνομα Σάρλοτ ακολουθεί το Άλις με 4/1, έπειτα το Βικτόρια 5/1 και κατόπιν το Ολίβια με 6/1. Το Ελισάβετ, το όνομα της βασίλισσας και πρόγιαγιάς της μικρής, παραμένει μεταξύ των δημοφιλέστερων στις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων με 7/1.
Το όνομα Νταϊάνα, της μητέρας του Ουίλιαμ, ακολουθεί ενώ τον κατάλογο των «φαβορί» συμπληρώνουν τα ονόματα Αλεξάνδρα, Μαίρη, Γκρέις, Άμπιγκεϊλ και Μαρία.

Αν και το πρωτόκολλο δεν ορίζει ότι η βασίλισσα πρέπει να δώσει το «πράσινο φως», πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να επιλέγει η Ελισάβετ να είναι η πρώτη που θα το μάθει, κάτι που θα γίνει σήμερα, πριν ο Ουίλιαμ και η οικογένειά του αναχωρήσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον για την κατοικία τους στο Νόρφολκ.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:37 - 04 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.