ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Στέγνωσαν" από λεφτά τα ATM του Βερολίνου!

11:25 - 04 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
"Στέγνωσαν" από λεφτά τα ATM του Βερολίνου!
Η αιτία είναι η εργασιακή διαμάχη στην εταιρεία Prosegur που διενεργεί τις χρηματαποστολές στις μεγαλύτερες τράπεζες στο Βερολίνο.

Σε κυνήγι... γεμάτου ATM έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες οι Γερμανοί πολίτες, αφού έχει γίνει όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί ΑΤΜ στο Βερολίνο που να μην έχει στερέψει από χαρτονομίσματα. Το πρόβλημα είχε αρχίσει να γίνεται αισθητό στα μισά του τριημέρου και το πρωί της Δευτέρας έχουν πολλαπλασιαστεί στη γερμανική πρωτεύουσα τα μηχανήματα που έχουν στεγνώσει.

Αν και η πρώτη σκέψη ήταν πως οι Γερμανοί κάνουν έφοδο στις καταθέσεις τους, τελικά η αιτία  εντοπίζεται στην εργασιακή διαμάχη στην εταιρεία Prosegur, που διενεργεί τις χρηματαποστολές στις μεγαλύτερες τράπεζες στο Βερολίνο.

Το συνδικάτο Verdi έχει κηρύξει απεργία στην εταιρεία εδώ και ημέρες -ο εφοδιασμός των ΑΤΜ με χαρτονομίσματα έχει «παραλύσει». Η αργία της Πρωτομαγιάς σε συνδυασμό με τους επισκέπτες στην πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό επιδείνωσε την κατάσταση στο κέντρο.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδες πάντως, νέα συνάντηση του σωματείου με τη διοίκηση τη Δευτέρα αναμένεται να δώσει λύση και να βρεθεί συμβιβασμός για τις νέες συμβάσεις στην Prosegur.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.