ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πιλότος της Germanwings είχε προβάρει την πτώση!

11:26 - 06 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Ο πιλότος της Germanwings είχε προβάρει την πτώση!
Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον πιλότο της Germanwings, ο οποίος έριξε στις Αλπεις το Airbus και παρέσυρε στο θάνατο 150 ανθρώπους, φέρνει στο φως η εφημερίδα Bild, που υποστηρίζει πως ο Λιούμπιτς είχε κάνει ρπόβα την συντριβή στην προηγούμενη πτήση του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές κοντά στην BEA, τη γαλλική υπηρεσία που ερευνά το δυστύχημα, η "πρόβα" έγινε στην πτήση από το Ντίσελντορφ προς τη Βαρκελώνη, λίγες μόνο ώρες πριν την τραγωδία, οπότε ο Λούμπιτς είχε «βυθίσει» αναίτια το αεροπλάνο σε χαμηλότερο υψόμετρο στην πτήση από το Ντίσελντορφ στη Βαρκελώνη.

Οι ίδια πηγές αναφέρουν ότι η αναφορά της BEA, που επρόκειτο να δημοσιευτεί σήμερα, θα μιλούσε για μια "ελεγχόμενη κάθοδο που διήρκεσε μερικά λεπτά και για την οποία δεν υπήρχε καμία αεροναυτική εξήγηση".

Στην πτήση της επιστροφής, από τη Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ, ο Λούμπιτς κλείδωσε εκτός πιλοτηρίου τον πιλότο και έριξε το αεροπλάνο της Germanwigs στις πλαγιές των γαλλικών Άλπεων, παρασύροντας στο θάνατο ακόμη 149 ψυχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.